Medie- og pressemateriale

Nedenfor er det diverse pressebilder og kontaktinformasjon til relevante personer i QuickOrder.
Les videre
Presse kit

Last ned pressematerialet vårt.

Last ned

Historien om QuickOrder

QuickOrder, som i dag blir brukt av over 500 restauranter, startet med et forferdelig kafébesøk i Odense. En vennegjeng var ute for å drikke øl. De ville ha enda en øl, og det var nærmest umulig. 

I det øyeblikket ble ideen om QuickOrder født. De fem vennene valgte sammen å ta utfordringen. De ville hjelpe restauratører med å drive en mer effektiv (og bedre) restaurant, og et iPad-basert kassasystem skulle ha hovedrollen. 

De fem vennene droppet ut av gymnasiet for å forfølge drømmen.

2018: Nå eller aldri

Dårlige beslutninger og bedriftensførste ansettelse gjorde 2017 til et dårlig år. Flere restauranter valgte riktignok QuickOrder, men balansen krympet og de måtte ha investering … ellers ville drømmen kollapse og eiere og ansatte ville stå uten jobb. Utrolig nok lyktes det i aller siste øyeblikk, få dager før banken ville kreve betaling, og eierne kunne fortsette arbeidet sitt.

Ingen tilbakegang 

I begynnelsen av 2019 var det ingen vei tilbake. Til slutt falt brikkene på plass. Bedriften vokste og vokste. Flere restauranter, flere ansatte.

Første markedsekspansjon

I 2019 ekspanderte QuickOrder til Norge.

Kassesystem 2.0

Måler i dag er at gjesten får en opplevelse de kommer tilbake for. De kan spise i restauranten eller velge takeaway. Opplevelsen vil alltid være restaurantens styrke. Fra start til slutt. Fra bestilling til betaling. 

Tiden er inne. Ikke i morgen, ikke på søndag, men nå. 

Dette er QuickOrder. 

Kom i kontakt med oss

Quick Order AS
Kobbervikdalen 93
3036 Drammen
Norge

+47 33 22 16 60
COO
Mads Wedderkopp
+45 27850987