+45 33 60 72 86

kontakt@quickorder.no

Cookie og personvern

Introduksjon
Når du besøker nettstedet vårt, samles informasjon om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt. Hvis du ikke vil at informasjonen skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene og unngå videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi utarbeidet hva slags informasjon som samles inn, dets formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

Cookies – Informasjonskapsler
Nettstedet bruker «cookies», som er en tekstfil som er lagret på din datamaskin, mobil eller lignende for det formål å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikk og kunne gi målrettet annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode, for eksempel Virus. Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler.  
Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan annonser bli mindre relevante for deg og forekomme oftere. Du kan også risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, og at det er innhold som du ikke får tilgang til. Nettstedet inneholder tredjepartsinformasjonskapsler. Dette er kapsler som Facebook, Google og andre kan bruke.

Personopplysninger
Personopplysninger er alle typer informasjon som kan tilskrives deg til en viss grad. Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler en rekke slike opplysninger. Dette skjer, for eksempel ved vanlig oppføring av innhold hvis du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrere deg som bruker eller abonnent, annen bruk av tjenester eller foretar kjøp via nettstedet. Vi samler vanligvis inn og behandler følgende typer informasjon: Unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen, IP-nummeret, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på. I tillegg, i den grad du eksplisitt samtykker til dette og skriver inn informasjonen selv, behandles dessuten: navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette vil vanligvis være forbundet med å opprette en pålogging eller ved å kjøpe.

Sikkerhet 
Vi har iverksatt tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at informasjonen din ikke blir slettet, publisert, mistet, forringet, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med Lovgivning.

Formål 
Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og til å vise deg hvilke annonser som mest sannsynlig vil være relevante for deg, for å registrere kjøp og betalinger, og for å levere tjenestene du har bedt om, for eksempel følgende: For å sende inn et nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimere våre tjenester og innhold. 

Oppbevaringsperioden 
Informasjonen oppbevares i det tidsrom som er tillatt ved lov, og vi sletter den når den ikke lenger er nødvendig. Perioden avhenger av innholdet i informasjonen og bakgrunnen for lagring. Derfor er det ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Videreformidling av informasjon 
Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelt klikk, geografisk plassering, kjønn og alder segment etc. blir utlevert til tredjeparter så langt denne informasjonen er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter som er involvert i delen «informasjonskapsler» ovenfor. Denne informasjonen kan brukes til målrettet reklame.  
Vi bruker også en rekke tredjeparter til å lagre og behandle data. Disse behandler kun informasjon på våre vegne og kan ikke bruke den til deres egne formål.  
Overføring av personopplysninger som navn og e-post etc. vil bare bli gjort hvis du samtykker til det. Vi bruker kun Databehandlere I EU eller i land som kan gi tilstrekkelig beskyttelse for din informasjon.

Innsikt og klager 
Du har rett til å bli informert om personopplysningene vi behandler om deg. Du kan også motsette deg bruk av informasjon til enhver tid. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til behandling av informasjon om deg. Hvis informasjonen som behandles om deg er feil, har du rett til å få den korrigert eller slettet. Dette kan gjøres til: kontakt@quickorder.dk. Hvis du ønsker å klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Publisher  
Nettstedet eies og utgis av: 
QuickOrder Aps 
co. Nowas AS 
Kobbervikdalen 93

3036 Drammen
Telefon: +45 33 60 72 86
Email: kontakt@quickorder.no

Copyright © 2019 Quick Order ApS - Alle rettigheder forbeholdes