phone Created with Sketch. +47 23 65 43 03
mail Created with Sketch. kontakt@quickorder.no

QuickServe

Håndterminal

serve

Les mer om QuickServe

QuickServe er en moderne håndholdt terminal som hjelper tjeneren din til bedre å kunne servicere gjester med rask og sikker bestilling. Lag bestillinger og ta mot dine gjesters foretrukne betalingsmetoder direkte fra gulvet.

Bestillinger på farten

Ta QuickServe rundt restauranten og motta dine gjesters bestillinger fra bordet. Ordrene sendes automatisk til kassa og ut på kjøkkenet. Dette resulterer i en raskere og mer overskuelig bestillingsflyt.

Hurtigere table turn

Bedre overblikk

Bedre service

Ingen bortkastet tid

Betaling ved bordet

Med QuickServe kan du ta mot alle dine gjesters foretrukne betalingsmetoder direkte fra bordet. Du sparer dine gjester omstendig betaling og minimerer bortkastet tid.

Vores kunder elsker os

"Systemet har haft en fantastisk virkning. Vi har fat i gæsterne lige når de ankommer, og med en buffist i baren, sparer det rigtig meget tid. Men sælg det venligst ikke til mine kollegaer i Gilleleje, haha."

- Michael Jørgensen, Bistro No 3

Se casen

Mer tid til service

I stedet for å løpe mellom bordene, disken og kjøkkenet, kan dine tjenere fokusere på det de er best på; å yte god service. Alle tjenerens oppgaver kan gjøres inne på restauranten, noe som resulterer i økt service som dine gjester kan føle.

Vil du vite mer?

Lær mer

Ett samlet system

Du får ikke bare en håndterminal. Du får et samlet system som du kan bruke til å utvide virksomheten din. Håndterminalen sender automatisk ordrene til kasseapparatet og betalingene til regnskapet.

Vi samarbejder med

Copyright © 2019 Quick Order AS - Alle rettigheder forbeholdes. Org. nr. 823 095 392